Ηθικά κερδισμένος ο ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από την υπόθεση Τάτου ο ΟΦΗ βγήκε ηθικά κερδισμένος και αγωνιστικά θα είναι χαμένος μόνο στην περίπτωση που ο Λαμπρόπουλος φύγει για την Αγγλία.

Αφενός γιατί με την μεταγραφή του Τάτου στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, αποδείχθηκε ότι οι λόγοι που επελέγη η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν ήταν αγωνιστικοί μιας και ο ΟΦΗ υπερέχει σε όλους τους τομείς: Είναι αγωνιστικά καλύτερος, έχει διοικητική ηρεμία, έχει βαθμολογικό προβάδισμα για την παραμονή και συν τοις άλλοις υπάρχει και ο Γιάννης Πετράκης τον οποίο υμνεί ο Τάτος.

Οπότε, ποιος είναι ο λόγος που επέλεξε ο Τάτος τον Άρη και όχι τον ΟΦΗ; Ειδικά από την στιγμή που είχε συναντηθεί μαζί του ο Πουλινάκης και είχαν δώσει τα χέρια.

Φάνηκε λοιπόν ότι μέτρησαν άλλα πράγματα και όχι η αγωνιστική δύναμη της κάθε ομάδας. Κατά συνέπεια, ο ΟΦΗ στο ηθικό κομμάτι είναι κερδισμένος μιας και καταρρίφθηκαν όλα εκείνα στα οποία “πατούν” διάφοροι άρρωστοι κάθε λίγο και λιγάκι…

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, εκεί ο ΟΦΗ θα είναι χαμένος σε περίπτωση που φύγει για την Αγγλία ο Λαμπρόπουλος. Αν ο Πατρινός παραμείνει στο Ηράκλειο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου τότε ο ΟΦΗ δεν θα έχει πληγεί αγωνιστικά αφού διαθέτει έναν ποδοσφαιριστή που έχει πάρει την ομάδα από το χεράκι…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook