Τελικά το εισιτήριο για τον Βάντο πληρώθηκε ή όχι;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε αντίθεση με την σημερινή του δήλωση ο Σήφης Κορωνάκης, πριν από λίγους μήνες είχε δηλώσει σε συνέντευξη τύπου ότι ο ίδιος ήταν εκείνος που πλήρωσε το εισιτήριο του Βάντο.

Ο πρώην πρόεδρος του ΟΦΗ στην σημερινή του δήλωση αναφερόμενος στο… εισιτήριο του Βάντο αναφέρει επί λέξει: “Το περασμένο Ιούνιο που ο κ. Μ. Πουλινάκης είναι στο ΔΣ της πάρθηκε η απόφαση να δοθεί στο Βάντο εισιτήριο για να μεταβεί στη Βραζιλία. Ταξίδι που έπρεπε να κάνει με βάση το συμβόλαιο που είχε υπογράψει. Επίσης έπρεπε να μεταβεί για να ανανεώσει τη βίζα του. Όλοι στο Δ.Σ. συμφώνησαν να ζητηθεί από το κ. Χατζέα φίλο του ΟΦΗ, να εκδώσει το εισιτήριο. Επειδή δεν υπήρχαν χρήματα στο ταμείο της ΠΑΕ-ΟΦΗ προτάθηκε στο κ. Χατζέα να πληρωθεί το κόστος του εισιτηρίου στο μήνα Ιούλιο”.

Ωστόσο, γυρνώντας πίσω τον χρόνο και συγκεκριμένα στις 8 Ιουνίου στην συν. τύπου που είχε παραχωρήσει, είχε πει ότι το εισιτήριο το πλήρωσε ο ίδιος.

Επί λέξει είπε: “Πήρα το προσωπικό ρίσκο, από την τσέπη μου και έβγαλα το εισιτήριο 1.000 ευρώ. Έπρεπε να του δώσουμε 5.000 ευρώ για να μπορέσει να φύγει. Μάζεψα 1.500 ευρώ στον Βάντο, του τα έδωσα, έφυγε και του χρόνου θα είμαστε ξανά μαζί”.

Ποια από τις δυο είναι η αλήθεια;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook