Ο Λυράκης… επιβεβαίωσε το Gentikoule

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από τις 24 Δεκεμβρίου είχε αποκαλύψει το Gentikoule το ενδιαφέρον αγγλικών συλλόγων για τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο και λίγες ημέρες αργότερα ο εκπρόσωπος του το επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην Sportday.

O Nίκος Λυράκης, μάνατζερ του Ανδρέα Λαμπρόπουλου τόνισε στην Sportday ότι «εμείς ό.τι είχαμε να κάνουμε στην υπόθεση αυτή. το έχουμε κάνει. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ είναι ενήμεροι για την πρόταση που υπάρχει για τον Λαμπρόπουλο. Το ενδιαφέρον είναι γνωστό εδώ και καιρό. Είναι πλέον θεμα του ΟΦΗ το τι θα γίνει».

Ο “Λαμπρό” σε δηλώσεις του παλιότερα είχε τονίσει ότι το όνειρο του ήταν να αγωνιστεί σε αγγλική ομάδα, κάτι που δεν έγινε το περασμένο καλοκαίρι όταν δοκιμάστηκε σε Χαλ και Πιτέρμπορο. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες και ο ίδιος δεν δείχνει… να “καίγεται” σε περίπτωση που ο ΟΦΗ “ανάψει κόκκινο” για την μεταγραφή του σε αγγλικό σύλλογο. Ο 24χρονος μέσος αναγεννήθηκε στο Ηράκλειο αποτελώντας έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και σίγουρα είναι υπόθεση για εκείνον να ενδιαφέρεται ένας ξένος σύλλογος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook