“Έτσι άφησε τον ΟΦΗ στα κρύα του λουτρού!”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sportdog, το βράδυ της Τρίτης επικοινώνησε με τον Αναστόπουλο ο Γιώργος Σπανός και του έκανε κρούση για να πάει στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

Σα βόμβα έσκασε χθες στον ΟΦΗ η παραίτηση του Νίκου Αναστόπουλου και η αλήθεια είναι ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Να τα πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή…

Όπως αποκαλύπτει η στήλη “Sportdog Penalty” στο Τwitter, μέχρι την περασμένη Τρίτη ο Αναστόπουλος έκανε κανονικά τη δουλειά του στον ΟΦΗ. Ήταν στην Αθήνα και σχεδιάζε τις μεταγραφές της ομάδας του κάνοντας, μάλιστα, και επαφές.

Ο Αλενατόρε χρησιμοποιούσε τις γνωριμίες του σε ΠΑΟΚ (μέσω Δώνη) και Ολυμπιακό και προσπαθούσε να κλείσει δανεικούς παίκτες για τον ΟΦΗ. Ποιους παίκτες διαπραγματευόταν ο “Αναστό”; Όπως αποκαλύπτει ο σκύλος, ο Έλληνας τεχνικός συζητούσε για τον Γιάννου και τον Αποστολόπουλο του ΠΑΟΚ, για τον Τάτο του Ολυμπιακού και τονΣάμαρη του Πανιωνίου.

Την Τρίτη, λοιπόν, προέκυψε αίφνης τηλεφώνημα από τον Γιώργο Σπανό, ο οποίος τον κάλεσε να αναλάβει την ομάδα, μετά την αποχώρηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς. 

Ο “μουστάκιας” δεν το σκέφτηκε πολύ, πήρε την απόφαση να συνεχίσει στην ομάδα του Περιστέριου και έτσι απλά άφησε τον ΟΦΗ στα κρύα του λουτρού!

Βεβαίως, δεν θα έχουμε ακόμα επίσημες ανακοινώσεις. Ο Σπανός για λόγους ηθικής τάξηςδεν θέλει να φανεί πως ξελόγιασε προπονητή άλλης ομάδας και γι΄ αυτό θα περάσει προς τα έξω ότι οι επαφές με τον “Αναστό” ξεκίνησαν μετά την παραίτησή του…

Ο Αλενατόρε είναι προσωπική επιλογή του Γιώργου Σπανού, με τον “μουστάκια” κυριολεκτικά να τρώει στην τελευταία στροφή τον Παντελίδη που ήταν ο “εκλεκτός” του Αγγελόπουλου.

Ο “Αναστό” ήταν πιο οικονομικός απο Νιόπλια, πιο έμπειρος απο Παντελίδη, πιο μπαρουτοκαπνισμένος από Λεμονή και ελεύθερος σε σχέση με τον Ελευθερόπουλο. Γι΄ αυτό προτιμήθηκε από τον πρόεδρο του Ατρόμητου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook