Ο Γκουλής με “άφρο” – μαλλί και ο Γιάννης Πετράκης με την φανέλα του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Συνεχίζοντας στο εορταστικό κλίμα των ημερών, το Gentikoule γυρίζει (ξανά) το ρολόι του χρόνου πίσω και γυρίζει πίσω στο 1984 όπου ο ΟΦΗ φιλοξενείται στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό.

Σε μια από τις τελευταίες σαιζόν της “προ – Γκέραρντ” εποχής, ο ΟΦΗ διέθετε μια από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες της Ελλάδας και πήγαινε στο Καραϊσκάκη με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο ΟΦΗ της περιόδου 1983 – 1984 διέθετε ομάδα με παίκτες που παρέμειναν στο Ηράκλειο για μια… 10ετία σχεδόν!

Αυτός που ξεχωρίζει από την φωτογραφία δεν είναι άλλος από το Νίκο Γκουλή που ξεχώριζε με το “άφρο” μαλλί του, ασορτί με την μόδα της δεκαετίας του ’80. Δίπλα στον πρώην τεχνικό του ΟΦΗ διακρίνεται ο Γιάννης Πετράκης που φόρεσε την φανέλα του ΟΦΗ για δύο χρόνια ενώ διακρίνεται και ο Νίκος Νιόπλιας.

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι με γυρισμένη την πλάτη και για αυτόν τον λόγο σας… λέμε εμείς τα ονόματα για να μην ταλαιπωρείστε… Κωνσταντίνου, Γκουλής, Αγιομαμίτης, Κόβης, Μαμάκας, Χριστοφής, Πετράκης, Κίρισιτς, Νιόπλιας, Τσιριμώκος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook