Ο ΟΦΗ… έσωσε την καριέρα του Κάρολ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρ’ όλο που ο Βορειοιρλανδός γκολκίπερ δεν αναφέρθηκε στον ΟΦΗ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι της Γιουνάιντεντ τόνισε ότι η έλευση του στην Ελλάδα ήταν εκείνη που του έσωσε την καριέρα.

Και αναμφίβολα η μεταγραφή του στον ΟΦΗ ήταν εκείνη που του έδωσε την δεύτερη ευκαιρία στην (μεγάλη) καριέρα του ώστε να ανακάμψει και να φτάσει στο σημείο να κερδίσει ξανά τον σεβασμό της ποδοσφαιρικής Ευρώπης.

Ο πρώην τερματοφύλακας του ΟΦΗ μιλώντας στο κανάλι της Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ και αναφερόμενος στην ζωή του στην Ελλάδα: «Ξέχωρα από το ποδόσφαιρο, άρχισα να απολαμβάνω και πάλι τον τρόπο ζωής μου. Όταν έρχομαι στο σπίτι μου, που είναι δίπλα στην παραλία και συναντώ τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου και πηγαίνω μαζί τους για καφέ (σ.σ.: αν και δεν πίνω καφέ, αλλά τσάι), είναι κάτι εξαιρετικά όμορφο…».

Την ευκαιρία που του δόθηκε στη χώρα μας: «Όταν ήρθα εδώ άλλαξαν όλα. Όλοι με σέβονται, μου έδωσαν μία ευκαιρία και προσπαθώ να ανταποδώσω. Με έβαλαν πάλι στο παιχνίδι, με πήραν πίσω στην εθνική της Βορείου Ιρλανδίας μετά από έξι χρόνια.

Το να παίζω για τη χώρα μου είναι μοναδικό και ήταν ό,τι πιο σκληρό το να μην είμαι μέλος της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι 34 ετών και προσπαθώ να βάλω και πάλι τη ζωή μου στις σωστές ράγες, με την οικογένειά μου, αλλά και με την οικογένειά μου στη Β. Ιρλανδία.

Είναι σπουδαίο το γεγονός ότι ήρθα εδώ και μπορώ να ηρεμήσω, να συγκεντρωθώ στο ποδόσφαιρο, χωρίς να ανησυχώ για το ποτό και όλα τα σκουπίδια που με απασχολούσαν στην Αγγλία».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook