Περί Βερόν και άδειας…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πολλοί στέκονται στην απουσία του Ματίας Βερόν από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Αθηνών και την άδεια που του έδωσε ο Νίκος Αναστόπουλος ώστε να φύγει νωρίτερα από το Ηράκλειο.

Για αυτό το θέμα υπάρχουν οι δύο όψεις του νομίσματος που αξίζει να τις καταγράψουμε: Από την μια πλευρά, είναι ανθρώπινο να ζητάει κάποιος μια επιπλέον άδεια ώστε να περάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένεια του και τους δικούς του ανθρώπους. Δεκτό και απόλυτα σεβαστό, ειδικά όταν πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που στα 2,5 χρόνια παρουσίας του στο Ηράκλειο δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα με την συμπεριφορά του.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, πέραν του Βερόν υπήρχαν και άλλοι ξένοι ποδοσφαιριστές που παρέμειναν στην Ελλάδα προκειμένου να αγωνιστούν στο παιχνίδι της Ριζούπολης. Και αγωνίστηκαν αποχωρώντας από την Ελλάδα μετά το τέλος του αγώνα.

Οπότε, έγινε μια διάκριση με τον Βερόν που αποχώρησε νωρίτερα και σίγουρα αυτό το γεγονός δεν έχει να κάνει τόσο με την ηρεμία στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, όσο με το γεγονός ότι υπήρξαν παρόμοιες περιπτώσεις που έμειναν στην Κρήτη.

Σίγουρα, δεν γνωρίζει κανένας μας τι συνέβη και ο Βερόν ζήτησε ειδική άδεια – κάτι που σίγουρα γνωρίζει εκείνος και ο Αναστόπουλος – όμως αναμφίβολα η απουσία του από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα φάνηκε και ήταν ιδιαίτερα σημαντική. 

Ίσως λοιπόν για αυτόν τον λόγο ο Βερόν δεν έπρεπε να αποχωρήσει από το Ηράκλειο πριν από το ματς με τον Απόλλωνα που σίγουρα δεν έγινε η κατάλληλη, ψυχολογικά, προετοιμασία…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook