Ανοίγει ο δρόμος για την ΟΡΙΣΤΙΚΗ σωτηρία του ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η απόφαση – ορόσημο που παίρνει η ΕΠΟ μετά την πρόταση Πουλινάκη για δοσοποίηση των οφειλών σε 36 δόσεις θα δώσει στην ομάδα μια μεγάλη ανάσα και παράλληλα την δυνατότητα για να γίνει ένα ξεκαθάρισμα στα οικονομικά του ΟΦΗ.

Ψάχνοντας στο google, βρήκα την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ στις 22 Φεβρουαρίου η οποία ανέφερε όλα τα οικονομικά “αγκάθια” που έπρεπε να λυθούν ώστε η ομάδα να περνούσε τον “σκόπελο” της αδειοδότησης:

Η ΠΑΕ-ΟΦΗ πρέπει να τακτοποιήσει προσφυγές που έχουν επιδικασθεί σε βάρος της και είναι:

Σφακιανάκης, Ρούσεφ, Κασμερίδης, Κιάσος, Ψωμάς, Κωνσταντινίδης Π., Γκέρμπερ, Χατζηνικολάου, Κατσικογιάννης, Αγρίτης, Μπαρτζώκας, Ρόβας, Μάουρερ, Βλόνταρτσικ, Μπαρκαουάν, Γκουλής, Μπερτίν, Πέσιτς, Καρακατσάνης, Νατσούρας, Οργκανίστα, Σταυρακάκης, Σίμιτς.

Aπό τους παραπάνω ποδοσφαιριστές εξοφλήθηκαν φέτος οι Κωνσταντινίδης, Μπαρκαουάν, Νατσούρας, Οργκανίστα, Εντόι. Επίσης, κάποιοι εξ’ αυτών είναι κοντά στο “σβήσιμο” του χρέους τους καθώς απομένουν ελάχιστα χρήματα για να κλείσουν οριστικά οι φάκελοι τους.

Bέβαια, τα προβλήματα δεν σταματούν εδώ για την ομάδα μιας και οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον ΟΦΗ την σαιζόν 2012 – 2013 έχουν κάνει προσφυγή για να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους – κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα θα τα βρει μπροστά της μέσα στους επόμενους μήνες.

Παράλληλα, με το να τακτοποιούνται όλες οι παραπάνω υποθέσεις σε 36 δόσεις (δηλαδή 3 χρόνια) ο ΟΦΗ θα μπορεί να τακτοποιεί ζητήματα που τον επείγουν επί του παρόντος – όπως οι ποδοσφαιριστές του τωρινού ρόστερ. Αυτό σημαίνει ότι απαιτείται ακόμα μεγαλύτερη οργάνωση και συνέπεια στον οικονομικό τομέα προκειμένου η ομάδα να μην κινδυνεύσει ποτέ ξανά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook