Η δικαίωση του Αναστόπουλου και η ανταπόδοση από “Κούτσια”, Γουναρίδη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Αναστόπουλος στήριξε… 1.000% τους Βασίλη Κουτσιανικούλη και Στέφανο Γουναρίδη στην κριτική που δέχτηκαν τις προηγούμενες εβδομάδες και εκείνοι του την ανταπέδωσαν με τον καλύτερο τρόπο.

Η σχέση εμπιστοσύνης που υπάρχει μεταξύ του τεχνικού του ΟΦΗ και των ποδοσφαιριστών του δεν είναι τυχαία ούτε χτίζεται μέσα σε λίγα 24ωρα. Ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζει τους ποδοσφαιριστές και τους κάνει να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό είναι τέτοιος που δεν αφήνει περιθώρια για διαφορετική συμπεριφορά από την δική τους πλευρά.

Το ίδιο συνέβη με τους Βασίλη Κουτσιανικούλη και Στέφανο Γουναρίδη που τις τελευταίες εβδομάδες δέχτηκαν έντονη κριτική για τις εμφανίσεις τους ωστόσο ο “Αναστό” τους στήριξε μέχρι… κεραίας!

Ακόμα και η απόφαση του Αναστόπουλου να αφήσει τον “Κούτσια” στον πάγκο στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο έγινε για να προστατευτεί περισσότερο ο ποδοσφαιριστής και όχι επειδή ήταν δυσαρεστημένος με την απόδοση του.

Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ με την εμφάνιση τους στο παιχνίδι με τον Αστέρα ανταπέδωσαν την εμπιστοσύνη του προπονητή τους που σίγουρα πρέπει να αισθάνεται δικαιωμένος…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook