“Ρασούλη ζεις, για πάντα ΟΦΗΤΖΗΣ” (vds)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον μεγάλο και αθάνατο Μανώλη Ρασούλη έκανε αφιέρωμα η εκπομπή “Μηχανή του Χρόνου” και βέβαια μέσα σε αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει και η αναφορά στην μεγάλη αγάπη που είχε στον ΟΦΗ.

Ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες έφυγε από την ζωή στις 5 Μαρτίου 2011 και στην ζωή του (εκτός των άλλων) συνδέθηκε και με τον ΟΦΗ του οποίου έγραψε τον ύμνο ενώ το 1988 αφιέρωσε έναν ολόκληρο δίσκο με τίτλο “Τα ποδοσφαιρικά”.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εφημερίδα “Τα Νέα” το 1986 είχε πει πως: «Είμαι καζαντζακικός, καζαντζιδικός και ΟΦΗ» με τις δύο πλευρές (Ρασούλης + ΟΦΗ) να πορεύονται μαζί για μια ολόκληρη ζωή…

Στην “Μηχανή του Χρόνου”, σε ένα καταπληκτικό αφιέρωμα στην ζωή του Μανώλη Ρασούλη γίνεται αναφορά και στην αγάπη του στον μεγαλύτερο Κρητικό σύλλογο ενώ για την σχέση του με τον ΟΦΗ μιλούν ακόμα ο μεγάλος Γιώργος Κούδας καθώς και η κόρη του, Ναταλία.

Στην εκπομπή υπάρχουν πλάνα από την Θύρα 4 και το παιχνίδι (φόρος τιμής στον Μανώλη Ρασούλη) κόντρα στον Εθνικό Αστέρα όπου ένα ολόκληρο γήπεδο φώναζε το σύνθημα “Ρασούλη ζεις, για πάντα ΟΦΗΤΖΗΣ”.

“Ρασούλη ζεις, για πάντα ΟΦΗΤΖΗΣ”

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε την εκπομπή με το σημείο στον ΟΦΗ να βρίσκεται στο 31ο λεπτό περίπου…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook