Η προσφυγή, η υπόσχεση και ο Μάντζιος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε μια συνέντευξη του στις 13 Οκτωβρίου, ο 29χρονος επιθετικός είχε πει ότι ήταν ο μόνος παίκτης που δεν θα έκανε προσφυγή καθώς έχει δεθεί με τον ΟΦΗ και τον κόσμο του.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα contra, ο Βαγγέλης Μάντζιος είχε πει πως “ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν έχω κάνει προσφυγή κατά του ΟΦΗ είμαι εγώ, δεν θέλω να το κάνω. Και φυσικά χρήματα δεν έχω πάρει ακόμα. Ο ΟΦΗ μπορεί να είναι μία από τις επιλογές μου για το μέλλον, θα το συζητούσα πολύ ευχαρίστως”.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο Μάντζιος έκανε προσφυγή ζητώντας ένα ποσό γύρω στις 50 χιλ. ευρώ (όπως είχε γράψει το Gentikoule στις 30 Οκτωβρίου) ωστόσο ο δικηγόρος του, είπε στους ανθρώπους του ΟΦΗ ότι το έκανε προκειμένου να μην χάσει τα χρήματα του.

Με τον τρόπο του και την συμπεριφορά του, ο Μάντζιος, εμμέσως, έκανε πράξη όσα είπε στο contra μιας και από την πρώτη στιγμή επανέλαβε την διάθεση του ότι δεν είναι διατεθειμένος να “βάλει το μαχαίρι στον λαιμό” του ΟΦΗ προκειμένου να πάρει τα χρήματα του. Έκτοτε, βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον ΟΦΗ και δεν δείχνει να βιάζεται για να πάρει τα χρήματα του.

Όπως ο ίδιος λέει “το έκανα μόνο και μόνο για να εξασφαλίσω τα χρήματα μου. Είπα ότι δεν θα κάνω προσφυγή και με τον τρόπο μου το δείχνω ότι δεν είχα τέτοια διάθεση”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook