Μεγαλείο ψυχής από τον Ταυλαρίδη που επισκέφτηκε τον Λευτέρη δίνοντας του χαρά και μια φανέλα του!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί ο 32χρονος αμυντικός να έφυγε από τον ΟΦΗ όμως οι δεσμοί του με την ομάδα δεν έκοψαν ποτέ και σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule επισκέφτηκε στο νοσοκομείο τον Λευτέρη Βλαστό χαρίζοντας του μια δική του φανέλα συνεισφέροντας (και) οικονομικά!

Το μεγαλείο ψυχής και ο αδαμάντινος χαρακτήρας του Στάθη Ταυλαρίδη δεν αμφισβητήθηκε από κανέναν στον έναν χρόνο που παρέμεινε στο Ηράκλειο. Όπως και το δέσιμο του με τον ΟΦΗ και τον κόσμο του.

Και μπορεί να έφυγε από την Κρήτη όμως ποτέ δεν ξέχασε την ομάδα και τον κόσμο της λέγοντας πάντα τα καλύτερα λόγια. Και το απέδειξε και τώρα δίνοντας ΠΑΡΟΝ στην μάχη που δίνει ο Λευτέρης Βλαστός. O κεντρικός αμυντικός του Ατρομήτου επισκέφτηκε την προηγούμενη εβδομάδα το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται ο Λευτέρης (καθώς η υπόθεση πήρε πανελλήνιες διαστάσεις) και αφού μίλησε με την οικογένεια του, του χάρισε μια δική του φανέλα του ΟΦΗ και ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Όπως είναι φυσιολογικό, η οικογένεια του Λευτέρη “τα’ χάσε” με αυτήν την ενέργεια του “Ταύλα” που έδειξε πόσο σπουδαίος άνθρωπος είναι καθώς φανερά συγκινημένος από την περιπέτεια του 29χρονου φιλάθλου του ΟΦΗ έκανε αυτήν την κίνηση δείχνοντας το ανθρώπινο πρόσωπο του. Και βέβαια μόνο συγχαρητήρια και μπράβο αξίζουν στον Στάθη Ταυλαρίδη που δείχνει με αυτήν την ενέργεια πόσο σπουδαίος χαρακτήρας είναι ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ίδιος έκανε αυτήν την κίνηση με άκρα μυστικότητα και δίχως να γνωρίζει κανένας τίποτα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook