Ο Αμπάρκιολης, ο Αρετόπουλος και η (δήθεν) ευαισθησία όλων…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τον κόσμο έχουν χαλάσει στην Αθήνα με την διαιτησία του Αρετόπουλου στο παιχνίδι του Πλατανιά με τον Παναθηναϊκό όμως οι περισσότεροι είχαν κάνει “κοκοκό” στα όργια του Αμπάρκιολη στο Καραϊσκάκη.

Είναι κάποιες φορές που αηδιάζεις. Όχι με αυτά που γίνονται στο ποδόσφαιρο, γιατί είναι το άθλημα που αγαπάει ο κόσμος και που είναι ικανό να τον βγάζει από την μιζέρια και την γκρίνια.

Εκεί που αηδιάζεις είναι με την επιλεκτική ευαισθησία ορισμένων που θίγονται από τα διαιτητικά όργια και είναι έτοιμοι να το παίξουν δικαστές για να πάρουν τα κεφάλια όλων εκείνων που ευθύνονται.

Τρανταχτό παράδειγμα οι διαιτησίες των Αμπάρκιολη και Αρετόπουλου. Επί της ουσίας οι ίδιες διαιτησίες και τα ίδια εγκλήματα. Ο Αρετόπουλος έδωσε ένα ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Πλατανιά – ο Αμπάρκιολης ΔΕΝ έδωσε δύο καταφανέστατα υπέρ του ΟΦΗ ενώ σφυρίζει και δύο αόρατα φάουλ στις φάσεις που σκοράρει ο Ολυμπιακός.

Αντιδράσεις; ΚΑΜΙΑ! Ο κόσμος δεν χάλασε, στην Αθήνα επικεντρώθηκαν στην “μαγική” (!!) εμφάνιση του Μασάντο και τέλος καλό, όλα καλά! Και απλά άφησαν τον ΟΦΗ να διαμαρτύρεται και να λέει “γιατί”. 

Αν όμως στην θέση του ΟΦΗ ήταν ο ΠΑΟ του… Γιάννη Αλαφούζου τότε ποιος τους έπιανε; Θα γίνονταν αναλύσεις επί αναλύσεων, θα έψαχναν όχι μόνο τον Α.Δ. Χανίων αλλά και τον… μπάρμπα από τις Μουρνιές που άκουσε τον Αρετόπουλο να λέει γιατί σφύριξε το πέναλτι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook