Σημαντικό ότι είναι παιδαγωγοί και όχι (μόνο) προπονητές…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον ΟΦΗ θέλουν (και έχουν τις δυνατότητες) να κάνουν βήματα προς τα μπροστά στα τμήματα υποδομής. Και σημασία είναι ότι φέτος δείχνουν πως βρίσκονται στις σωστές θέσεις οι σωστοί άνθρωποι.

Στην πράξη αποδεικνύεται σωστή η τοποθέτηση του Παύλου Αδάμου στην θέση του Διευθυντή των τμημάτων υποδομής μιας και ο παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ ασχολείται καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας με τις ακαδημίες.

Το ίδιο συμβαίνει και με τους προπονητές των ακαδημιών που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, τόσο στην γραμματειακή υποστήριξη όσο και μέσα στα γήπεδα προκειμένου να υπάρχει άμεση συνεργασία με τα παιδιά και τους γονείς τους.

Όμως, είναι ιδιαίτερα σημαντικό και πρέπει να το τονίσουμε αυτό, ότι οι Βολονάκης & Τιτομιχελάκης είναι παιδαγωγοί εκτός από προπονητές. Στις θέσεις που βρίσκονται, σε ομάδες που ουσιαστικά αποτελούν τον προθάλαμο εκείνων που θα γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί και σωστές αποφάσεις προκειμένου να μην “χαθεί η μπάλα”. Άλλωστε, η απογοήτευση από τον θρίαμβο απέχουν ελάχιστα και όπως και να’ χει είναι σημαντικό που οι δύο προπονητές του ΟΦΗ είναι καθηγητές και έχουν άμεση επαφή με τα παιδιά, σε καθημερινό επίπεδο μάλιστα.

Οπότε, είναι σε θέση να καταλάβουν και περισσότερο το πως συμπεριφέρονται παιδιά τέτοιων ηλικιών που βρίσκονται πλέον στο στάδιο της ενηλικίωσης τους…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook