Κορυφή για την αήττητη Χάιντουκ Σπλιτ του Τζενάρο Γκατούζο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του κροατικού πρωταθλήματος βρίσκεται η αήττητη Χάιντουκ μετά την συμπλήρωση 10 αγωνιστικών με τον Μάρκο Λιβάγια να αποθεώνει τον Τζενάρο Γκατούζο.

Η ομάδα του Σπλιτ επικράτησε εκτός έδρας της Σλάβεν Κοπρίβνιτσα (0-2) διευρύνοντας έτσι το αήττητο της (7-3-0). Αξίζει να σημειωθεί πως η Χάιντουκ δεν έχει δεχθεί γκολ εδώ και τρεις αγωνιστικές, ενώ ο Μάρκο Λιβάγια βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 7 γκολ.

«Ο κόουτς έχει το δικό του όραμα για το ποδόσφαιρο. Δεν θέλει να χάνουμε εύκολα την μπάλα. Μπορεί να μην παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά έχουμε ποιότητα.

Ελπίζω πως θα χαλαρώσουμε και θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Ο κόουτς προσέχει την παραμικρή λεπτομέρεια και θα βελτιωνόμαστε όσο περνά ο καιρός», τόνισε ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ προσθέτοντας:

«Κάθε προπονητής έχει την δική του άποψη. Άλλοι θέλουν να βρίσκομαι μόνος μπροστά και άλλοι να περιμένω να βγω στην κόντρα. Την περασμένη σεζόν προδοθήκαμε από την ευφορία μας, τώρα είμαστε πιο έμπειροι».

sdna.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook