Πρώτη ήττα για Νταμπράουσκας στην Κύπρο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Παίζοντας με 10 ποδοσφαιριστές για ένα ολόκληρο ημίχρονο, η Ομόνοια γνώρισε την πρώτη φετινή της στο πρωτάθλημα της Κύπρου.

Έπειτα από ένα αήττητο σερί σε Κύπρο και Ευρώπη, η Ομόνοια του Βάλντας Νταμπράουσκας ηττήθηκε στο ντέρμπι του Σαββάτου από την Ανόρθωση με 1-0.

Η ομάδα του πρώην τεχνικού του ΟΦΗ είχε κάνει το απόλυτο στο πρωτάθλημα της Κύπρου ωστόσο δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση παίζοντας με 10 παίκτες για ένα ολόκληρο ημίχρονο δεχόμενη το γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα ο Βάλντας Νταμπράουσκας στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του έπαιζε με παίκτη λιγότερο με τον Λιθουανό τεχνικό να δηλώνει: “Παίξαμε με αρκετή χρονοκαθυστέρηση στο πρώτο ημίχρονο και τελικά δεχθήκαμε το γκολ. Δεν είναι καλό να δέχεσαι ένα γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Από κει και πέρα, μπήκαμε πολύ γενναία στο δεύτερο ημίχρονο και γι’ αυτό το λόγο θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου. Ήταν όλοι πολύ ενωμένοι, τα έδωσαν όλα, προσπάθησαν. Κάναμε καλές ενέργειες, κάναμε σουτ και είχαμε τη κατοχή. Μπορεί να μην φτιάξαμε τις μεγάλες ευκαιρίες αλλά η ομάδα σου έδινε το αίσθημα ότι ακόμη και με δέκα θα κυνηγήσει το αποτέλεσμα και θα σκοράρει. Πιέσαμε, βγάλαμε ενέργεια αλλά δεν είναι εύκολο να αγωνίζεσαι με παίχτη λιγότερο. Δεν δεχθήκαμε γκολ, προσπαθήσαμε μέχρι το για το αποτέλεσμα. Δεν τα καταφέραμε όμως πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά. Πρέπει να δουλέψουμε και να αναπτυχθούμε γιατί το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και πολύ ισοδύναμο. Κάποιες φορές θα πρέπει να κερδίζεις και με άσχημο τρόπο. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε. Δεν είναι εύκολο μετά την ήττα όμως και ίδιοι πίστεψαν ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Αυτό θέλουμε από τον κόσμο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook