Ο ΟΦΗ μεγαλώνει γερά παιδιά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο οργανισμός του ΟΦΗ δείχνει σε καθημερινή βάση γιατί δεκάδες παιδιά από ολόκληρη την Ελλάδα τον επιλέγουν ως τον επόμενο ποδοσφαιρικό τους σταθμό.

Όλο το καλοκαίρι δεν σταμάτησαν να γράφουν όλα τα media του Ηρακλείου για τις συνεχόμενες μετακινήσεις ποδοσφαιριστών από την υπόλοιπη Ελλάδα προς την Κρήτη και το “Βαρδινογιάννειο”. Στο πρόσφατο άρθρο του (καλού μου φίλου) Χρήστου Σμπώκου στο oficrete.gr, μέτρησα ούτε λίγο, ούτε πολύ 22 ποδοσφαιριστές που ήρθαν από πολλά διαφορετικά μέρη της χώρας στο Ηράκλειο (αλλά και της Κρήτης) για να φορέσουν την φανέλα του ΟΦΗ.

Δεν τον λες και μικρό αριθμό, αντειθέτως κρίνεται μεγάλος. Όμως το συγκεκριμένο κείμενο δεν έχει να κάνει με την ποδοσφαιρική κριτική.

Έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι γονείς των παιδιών στον οργανισμό του ΟΦΗ προκειμένου να αφήσουν τα παιδιά τους, σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη ηλικία να βγουν εκτός σπιτιού και να μετακομίσουν σε μια άλλη πόλη ώστε να κυνηγήσουν το όνειρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Και προφανώς για να συμβεί αυτό, δεν είναι και εύκολο για έναν πατέρα ή μια μητέρα που βλέπει το παιδί της σε ηλικία 15, 16, 17 χρονών να φεύγει από την οικογενειακή θαλπωρή για να πάει στην άλλη πλευρά της Ελλάδας.

Γίνεται  κατανοητό και για ακόμα μια φορά πως ο ΟΦΗ λειτουργεί σε επίπεδο ακαδημιών προκειμένου οι γονείς να πειστούν πως είναι ο καλύτερος προορισμός από άλλες προτάσεις.

Και επαναλαμβάνω όχι μόνο ποδοσφαιρικά αλλά και γιατί ο ΟΦΗ είναι ένας οργανισμός που δείχνει πως φροντίζει τα μικρά παιδιά, έφηβα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους. Από την στήριξη οικονομικά για τα φροντιστήρια τους, από την διαμονή τους, το φαγητό τους, την μεταφορά τους προς το σχολείο, όλες αυτές οι λεπτομέρειες που κάνουν την μεγάλη διαφορά για να μπορεί ο ΟΦΗ να αποτελεί το Νούμερο 1 προορισμό σε ολόκληρη την χώρα.

Δεν είναι λίγο πράγμα, κάντε το δικό σας και εσείς ως γονείς, που διαβάζετε αυτήν την ώρα αυτές τις γραμμές: Πόσο εύκολα θα αφήνατε το παιδί σας να έφευγε να πάει στην άλλη άκρη της Ελλάδας για να παίξει ποδόσφαιρο;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook