Η τακτική αλά Μπαΐνοβιτς και η προετοιμασία με τον Ισέκα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ κινείται μεθοδικά, όπως γράψαμε νωρίτερα, για την θέση του επιθετικού με “πιλότο” τους παράλληλους δρόμους Μπαΐνοβιτς, Γαγιέγος.

Με την πώληση του Ισέκα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, στον ΟΦΗ δεν πιάστηκαν στον ύπνο γιατί προέβλεπαν ότι μέσα στις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου θα έρχονταν αρκετές προτάσεις για τον Βέλγο επιθετικό.

Όπως και με τις προτάσεις της Βοϊβοντίνα που είχαν κορυφωθεί μέσα στο τελευταίο 10ημερο του Αυγούστου που απορρίφθηκαν, έτσι και το ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ χρονολογείται περίπου στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Ήδη ο τρόπος με τον οποίο κινείται στο θέμα της μεταγραφής του φορ, με ανάλογο που κινήθηκε και στην υπόθεση του Φίλιπ Μπαΐνοβιτς. Στον ΟΦΗ γνώριζαν αρκετές μέρες πριν το ενδιαφέρον της Όκλαντ προς τον σύλλογο για την απόκτηση του Φελίπε Γαγιέγος και κατά συνέπεια είχαν προετοιμαστεί με τέτοιο τρόπο που ο Σέρβος ήρθε στο Ηράκλειο πριν φύγει καν ο Χιλιανός από το ΒΑΚ.

Με την ίδια μεθοδικότητα, ο φάκελος του φορ έχει ανοίξει εδώ και αρκετό καιρό από την πλευρά του ΟΦΗ, δεν περίμεναν να φύγει ο Ισέκα για να ξεκινήσουν να ξεψαχνίζουν μεταγραφικούς στόχους και ήδη όπως το Gentikoule ανέφερε νωρίτερα οι υποψήφιοι για την θέση του επιθετικού σκανάρονται…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook