Οι αλήθειες του Αναστόπουλου στην χθεσινή συνέντευξη τύπου…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πέρα από την δεδομένη επιθυμία του να παραμείνει στον πάγκο του ΟΦΗ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ο Αναστόπουλος είπε και αρκετές αλήθειες στην χθεσινή συνέντευξη τύπου.

Όπως το «καμπανάκι» που χτύπησε εν όψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, γνωρίζοντας ότι υπάρχουν «κύκλοι» που διαρρέουν διάφορα και τα οποία αφορούν την υστεροφημία του ΟΦΗ. Για αυτόν τον λόγο είπε και ο Αναστόπουλος ότι «το παιχνίδι πρέπει να κερδηθεί για πολλούς και διάφορους λόγους».

Όπως επίσης, σωστά, ο Αναστόπουλος αναφέρθηκε στους στόχους του ΟΦΗ όπου ακόμα και την φετινή σαιζόν δεν μπορούσε να μπει ψηλά ο πήχης. Κάτι που έχει ειπωθεί από το ξεκίνημα της χρονιάς και για αυτόν τον λόγο δεν είχε κανένας προσδοκίες από την ομάδα. Κάτι που λειτούργησε θετικά μιας και οι παίκτες και ο προπονητής ήταν απαλλαγμένοι από οποιοδήποτε άγχος γνωρίζοντας ότι η εξασφάλιση της παραμονής ήταν κάτι δεδομένο.

Ο Αναστόπουλος βέβαια έστειλε και το μήνυμα του για την επόμενη σαιζόν αφού πλέον το καλοκαίρι δεν θα υπάρχει ούτε η κόπωση αλλά ούτε και οι περιπέτειες που είχε η ομάδα το περσινό καλοκαίρι με την αδειοδότηση και το ρόστερ που συμπληρώθηκε την τελευταία στιγμή. Το μήνυμα που έστειλε ο «Αναστό» είναι ότι για να μπορεί ο ΟΦΗ να κάνει μια πετυχημένη χρονιά την επόμενη σαιζόν θα πρέπει να γίνουν σωστές κινήσεις το καλοκαίρι και παράλληλα ένας ξεκάθαρος σχεδιασμός ώστε να αποτραπούν τα φετινά προβλήματα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook