Η αφιέρωση στον Βεζυρίδη στον Σαχσανίδη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

O Φίλιππος Σαχσανίδης έδειξε για ακόμα μια φορά την μεγάλη του αγάπη για τον Πολυχρόνη Βεζυρίδη και μιλώντας στο OTE TV του αφιέρωσε την δική του εμφάνιση.

O 22χρονος τερματοφύλακας του ΟΦΗ που πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση στο Καραϊσκάκη είπε αρχικά πως «σίγουρα θέλαμε κάτι καλύτερο σαν αποτέλεσμα για να το αφιερώσουμε στον Πολυχρόνη. Εγώ πάντως τη δική μου εμφάνιση θέλω να την αφιερώσω στον Πολυχρόνη». Όσον αφορά για την δική του εμφάνιση πρόσθεσε “είμαστε πολύ καλά στα αποδυτήρια. Με βοήθησαν και μέσα στον αγωνιστικό χώρο και από τον πάγκο. Για μένα είναι πολύ ευχάριστο”.

Σχετικά με τον επαναληπτικό της 4ης Απριλίου υπογράμμισε ότι: «Στη ρεβάνς θέλουμε τη νίκη για να περάσουμε στον τελικό. Με το 1-0 δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θα παίξουμε στην έδρα μας με τον κόσμο μας. Στη  ρεβάνς το παιχνίδι είναι με το μέρος μας. Το δείξαμε και σήμερα, που παίξαμε με όλο μας το πάθος. Δεχθήκαμε ένα γκολ δέκα λεπτά πριν το τέλος και στενοχωρηθήκαμε πολύ γι’ αυτό. Εμείς κοιτάζουμε να παίρνουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Τις τελευταίες αγωνιστικές δεν τα καταφέρνουμε και θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες αρχής γενομένης από το Σάββατο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook