Στον ΠΑΟ δίνει χορηγίες και τον ΟΦΗ τρέχει στα δικαστήρια!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Θοδωρής Βασιλάκης προσέφερε – αφιλοκερδώς – 500.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό ενώ την ίδια εποχή «τρέχει» τον ΟΦΗ στα δικαστήρια για μια οφειλή  10.000 στην «HERTZ».

Πριν από λίγο καιρό το Gentikoule είχε γράψει για τον «αόρατο πόλεμο» της Aegean προς τον ΟΦΗ όπου δεν αναφερόμασταν μόνο στο τμήμα ποδοσφαίρου αλλά και στο τμήμα μπάσκετ.

Τότε είχαμε αναφερθεί στην πεισματική άρνηση με την οποία η Κρητική (;) εταιρεία έλεγε συνεχώς «όχι» στους ανθρώπους του ΟΦΗ για μια χορηγία. Λίγους μήνες αργότερα, ο Ηρακλειώτης Θοδωρής Βασιλάκης δείχνει… τον τρόπο με τον οποίο αγαπάει τον τόπο του συνεισφέροντας σε μια ομάδα που διαφημίζει την Κρήτη.

Ασφαλώς και είναι δικαίωμα του καθενός να δίνει τα χρήματα του όπου θέλει όμως δεν είναι δικαίωμα του να ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ μια ολόκληρη ΠΟΛΗ που αποτελεί και την πρωτεύουσα της ΚΡΗΤΗΣ!

Και όπως γίνεται φυσιολογικό, η χθεσινή «500αρα» του προέδρου της Aegean προς τον Παναθηναϊκό όχι μόνο πίκρανε τους ανθρώπους του ΟΦΗ – που τον έχουν δει να τους κλείνει την πόρτα δεκάδες φορές – αλλά και τον ίδιο τον κόσμο που πλέον σκέφτεται, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;, να προχωρήσει σε μποϊκοτάζ προς την εταιρεία του…

Άλλωστε, οι Ηρακλειώτες είναι εκείνοι που την προτιμούν επιλέγοντας την για τα ταξίδια τους προς την Αθήνα.

Με τις πράξεις του ο Θοδωρής Βασιλάκης αντικατοπτρίζει πλήρως την φράση «αλλού τρως και πίνεις και αλλού πας και το δίνεις…».

Κρίμα και πάλι κρίμα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook