Άδικο έχει;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το ξεκίνημα της φετινής περιόδου ξεκίνησε με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες για τον ΟΦΗ και όχι άδικα καθώς η ομάδα είχε ένα πλούσιο ρόστερ, ενώ υπήρχαν και οι διαβεβαιώσεις από τους οργανωμένους του ΟΦΗ πως θα υπάρχει επιστροφή τους στο γήπεδο και το ΒΑΚ θα θυμίσει τις παλιές καλές εποχές όπου δεν έπεφτε καρφίτσα. Μάλιστα στο “ψηστήρι” που έγινε από τους παλιούς παίκτες σε αυτούς που ήρθαν, ως ένα βασικό κομμάτι ήταν η επιστροφή του κόσμου, η οποία ωστόσο, δυστυχώς δεν ήρθε ποτέ. Στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ο ΟΦΗ πόνταρε πολλά στους φιλάθλους του και στη δημιουργία μιας “καυτής” έδρας στο ΒΑΚ αλλά μάταια..

Το γεγονός αυτό δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει τους παίκτες της ομάδας και ένας από αυτούς είναι και ο Ανδρέας Σιζόπουλος. 

 “Δεν ξέρω αν αξίζει να τους προσκαλούμε πλέον. Είναι πια αργά… Η πικρία μου έχει να κάνει με το πως αντιμετωπίζουν την ομάδα μας. Είναι κρίμα να έχουμε κόσμο και να έρχονται στο ΒΑΚ 100 με 150 άτομα μόνο. Αν ήταν ο κόσμος του ΟΦΗ δίπλα μας θα είχαμε καταφέρει πολλά”  τόνισε ο Κύπριος γκαρτν σε συνέντευξη του.

Άδικο έχει;

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook