ΤΑΣΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΑΙΤXAAXAXAXAXAXAX

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος απέδειξε στο Ηράκλειο γιατί ΔΕΝ είναι ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής και γιατί αποτελεί την επιτομή του αλαζόνα και γεμάτου έπαρση του είδους του χωρίς να έχει τα απαραίτητα προσόντα.

Οι Έλληνες διαιτητές είναι οι χειρότεροι του κόσμου. Αποδεδειγμένα και το ύφος που έχουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο είναι εκ διαμέτρου αντίθετο με τις ικανότητες τους. Ο Έλληνας διαιτητής έχει ύφος… Κολίνα αλλά χωρίς να είναι… Κολίνα.

Το αλαζονικό ύφος του Τάσου Σιδηρόπουλου καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και οι μορφασμοί του δείχνουν έναν διαιτητή με έπαρση και αλαζονεία δίχως να έχει τα απαραίτητα προσόντα. Τώρα φυσιολογικά, ένας άνθρωπος που τέσσερις ομάδες κάνουν κακό χαμό και δεν τον θέλουν, εάν είχε αυτοεκτίμηση θα είχε παραιτηθεί αλλά φαίνεται πως εκείνος επιλέγει τον μισθό και τα 3 χιλιάρικα.

Η σημερινή του διαιτησία και ανεξάρτητα με το τι πιστεύει κάποιος στην φάση του Λύρατζη με το Ντίκο, είναι για τα πανηγύρια. Όμως πολύ περισσότερο απέδειξε γιατί πρόκειται για έναν διαιτητή που είναι γεμάτος κόμπλεξ, χαμηλή αυτοεκτίμηση και κυρίως καμία προσωπικότητα για να σφυρίζει παιχνίδια της Superleague 1.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook