Διαφορά νοοτροπίας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Άλλο μπάσκετ, άλλο ποδόσφαιρο στον ΟΦΗ. Οι παίκτες του ποδοσφαίρου, φαίνεται ότι έχουν μεγαλύτερες “αντοχές” από εκείνους του μπάσκετ. Οι παίκτες του ποδοσφαίρου παρά τις μεγάλες οφειλές (για κάποιους παίκτες ακόμα και  από την περσινή σεζόν!), έχουν οδηγήσει την ομάδα σε μια απίστευτη πορεία, όχι μόνο μέσα στο στόχο, αλλά έχουν κάνει και αυτό που λέμε υπέρβαση.

Με τους μπασκετικούς συμβαίνει το αντίθετο. Η ομάδα δεν δικαίωσε τις προσδοκίες για μια πρωταγωνιστική πορεία στην Α2, σημειώθηκαν σημαντικά εξωαγωνιστικά κρούσματα με αθλητές, ενώ το αποκορύφωμα είναι και η αποχή τους από τις προπονήσεις για δυο μέρες λόγω οφειλών! Κάθε παίκτης είναι δικαίωμα του να διεκδικεί τα οφειλόμενα ανάλογα και με τις ανάγκες του. Αλλά διαπιστώνεται βέβαια και μια σημαντική διαφορά νοοτροπίας, ανάμεσα στους αθλητές του ποδοσφαίρου και σε εκείνους του μπάσκετ.

Όπως συνηθίσει κανείς. Γιατί σε αντίθεση με τους ποδοσφαιρικούς, οι μπασκετικοί του ΟΦΗ-πρό κρίσης- είχαν συνηθίσει να είναι τακτοποιημένοι και τώρα τους κακοφαίνεται…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook