Αυτοί οι παίκτες αξίζουν την μεγαλύτερη στήριξη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Νιόπλιας το είπε παραμονές του αγώνα με τον Βόλο και η ουσία δεν αλλάζει. Ο ΟΦΗ θα πορευτεί με τους παίκτες που έχει τώρα και εκείνη αξίζουν την μεγαλύτερη στήριξη.

Με τη νίκη του στον Βόλο ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει το πρώτο τρίποντο της χρονιάς και την ίδια ώρα να διώξει (μεγάλο) μέρος της πίεσης και του άγχους που έφεραν πρώιμα οι δύο πρώτες ήττες της χρονιάς. Κανείς δεν έχει παράπονο και βέβαια πως να έχει από την κατάθεση ψυχής που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Νιόπλια κόντρα στον Βόλο. Ακόμα και τα 23 λεπτά που χρειάστηκε να παίξουν με παίκτη λιγότερο κατέθεσαν ότι είχαν και δεν είχαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουν το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.

Με την κατάσταση να μην αλλάζει ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό και με το ρόστερ να παραμένει αποψιλωμένο λόγω των τραυματισμών και της έλλειψης επιλογών, ο κόσμος γνωρίζει και το δείχνει πως πρέπει να στηρίξει αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Αυτό είναι κάτι που το έδειξε εμφατικά και ο ίδιος ο Νίκος Νιόπλιας δύο 24ωρα πριν την αναμέτρηση με τον Βόλο και αυτό πρέπει να γίνει και κόντρα στον Παναιτωλικό. Όλοι γνωρίζουν τις δυσκολίες του παιχνιδιού όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση και αυτοί που έπαιζαν, παίζουν και θα παίξουν είναι οι τελευταίοι που έχουν την ευθύνη επειδή ο ΟΦΗ έχει στερέψει από επιλογές στην μεσοεπιθετική του γραμμή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook