Σουηδική ιστοσελίδα αποθέωσε τον Έρικ Λάρσον: “Χάρισε τα παπούτσια του σε παιδί που έπασχε από κατάθλιψη, ένας υπέροχος παίκτης και άνθρωπος”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μόνιμη στήλη της ιστοσελίδας svenskafans.com αποθεώνει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ και στάζει ύμνους για την ποδοσφαιρική του αξία αλλά και το ήθος του ως άνθρωπος.

Η μεταγραφή του Έρικ Λάρσον από την Μάλμε στον ΟΦΗ έχει πάρει πολύ μεγάλη έκταση στα ΜΜΕ της Σουηδίας. Άλλωστε μιλάμε για τον βασικό δεξιό μπακ των, δις, πρωταθλητών Σουηδίας που μέχρι και πριν από λίγα 24ωρα αγωνίστηκε βασικός.

Σήμερα η ιστοσελίδα svenskafans.com τον αποχαιρετάει με ύμνους και αποκαλύπτει ιστορίες που αφορούν τον χαρακτήρα του έξω από το γήπεδο αλλά και περιστατικά που έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Σ’ ένα από αυτά, η ιστοσελίδα αποκαλύπτει πως ο Έρικ Λάρσον δώρισε τα παπούτσια του σε έναν μικρό φίλαθλο της Μάλμε που έπασχε από κατάθλιψη αλλά και ότι έβρισκε πάντα χρόνο για να προπονηθεί μαζί με μικρά παιδιά.

“Υπάρχουν παίκτες που είναι τόσο βαθιά χαραγμένοι στην καρδιά κάποιου φιλάθλου της Μάλμε που όταν φεύγουν αφήνουν πίσω τους ένα κενό. Ο Έρικ Λάρσον είναι ένας τέτοιος παίκτες. Οι παίκτες που δεν δείχνουν καλή διάθεση μόνο μέσα στο γήπεδο αλλά και έξω από αυτό. Που είναι γνήσιοι και που πραγματικά κατανοούν τον ρόλο τους ως είδωλα και πρότυπα για τους φιλάθλους” είναι η αρχική αναφορά και συνεχίζει: “Τι να θυμηθούμε; Όταν πήδηξε από το ποδήλατο του έξω από το γήπεδο και ξεκίνησε να μιλάει με τον γιο μου, να του κάνει ερωτήσεις και να του δείχνει μεγάλη προσοχή. Πάντα μετά από κάθε παιχνίδι ερχόταν να χαιρετήσει τον κόσμο και αν αμφέβαλε κάποιος για την αγάπη του για τους φιλάθλους, η εικόνα του ν’ ανεβαίνει στην εξέδρα μετά το τελευταίο του παιχνίδι με την Μάλμε δείχνει τα συναισθήματα του για εμάς τους οπαδούς αλλά και για τον σύλλογο ότι ήταν πέρα ως πέρα αληθινά. Μετά από 200 παιχνίδια με την φανέλα της Μάλμε, αν και με πονάει, θέλω πραγματικά να πάει κάπου που να ζήσει μια νέα περιπέτεια. Ευχαριστούμε Έρικ που καταλαβαίνεις την αγάπη μας για εσένα και που μας την έδωσες πίσω τόσο πολύ απλόχερα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook