Ο Γαγιέγος μπήκε στην αποστολή της “U” μετά από τρεις μήνες και οι Χιλιανοί τον καλούν να γυρίσει στην Ελλάδα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Συνεχίζεται το δράμα του πρώην κεντρικού χαφ του ΟΦΗ που μπήκε στην αποστολή της Ουνιβερσιτάδ μετά από τρεις ολόκληρους μήνες.

Από εκεί που ο Φελίπε Γαγιέγος δεν είχε χάσει ούτε ένα παιχνίδι με την φανέλα του ΟΦΗ όσο αγωνιζόταν στην Ελλάδα, η επιστροφή τουσ την Χιλή δεν του βγήκε ποτέ σε καλό. Πέραν της αμφισβήτησης που υπάρχει προς το πρόσωπο του από τα πρώτα παιχνίδια με την Ουνιβερσιτάδ, ο Χιλιανός χαφ τραυματίστηκε στο γόνατο με αποτέλεσμα να απουσιάσει από τα παιχνίδια των τριών επόμενων μηνών.

Η τελευταία συμμετοχή του Γαγιέγος έγινε στις 29 Μαΐου (!!) και το παιχνίδι με την Cobresal και από τότε αγνοείται η τύχη του. Ωστόσο σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της Χιλής, ο Γαγιέγος είχε τραυματιστεί στο γόνατο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παίξει και πλέον είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με την Cobresal – αντίπαλος της Ουνιβερσιτάδ στο τελευταίο παιχνίδι που αγωνίστηκε την προηγούμενη άνοιξη.

Την ίδια ώρα πάντως που ο Γαγιέγος ετοιμάζεται να επιστρέψει ξανά στην δράση, οι αντιδράσεις των οπαδών του συλλόγου προς το πρόσωπο του δεν ειναι και οι καλύτερες. Μάλιστα με συνεχείς αναρτήσεις στο twitter καλούν τον Γαγιέγος να φύγει από την ομάδα της Χιλής και να επιστρέψει στον ΟΦΗ ενώ άλλοι του ασκούν πολύ έντονη κριτική για τις φτωχές επιδόσεις τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook