Ο Επασί, ο Στέφενς και τ’ αντανακλαστικά του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τα γρήγορα αντανακλαστικά που έδειξε ο ΟΦΗ και η προεργασία που είχε κάνει, παράλληλα, με τις επαφές με τον Ολλανδό τερματοφύλακα.

Η επικείμενη επισημοποίηση της μεταγραφής του Σόνι Στέφενς στον ΟΦΗ αποτέλεσε, για την ίδια την ομάδα, και μια κίνηση που φαινόταν από την… Ολλανδία πως είχε ξεκινήσει η προεργασία. Γιατί για να λέμε τα πράγματα ως έχουν, προφανώς και το ενδιαφέρον της Abha Club δεν έσκασε την προηγούμενη εβδομάδα. Άλλωστε όπως είχε αποκαλύψει το Gentikoule, oι Σαουδάραβες πολιορκούσαν τον Επασί και τον ΟΦΗ από τα μέσα του Ιούλη και αφού είδαν ότι δεν υποχωρούν οι οικονομικές απαιτήσεις του club – κατέληξαν στον Μπάουμαν και βέβαια κανείς δεν γνωρίζει τι θα γινόταν αν δεν παρουσιαζόταν ο θάνατος του παιδιού του Ελβετού τερματοφύλακα.

Όμως για να μην μακρηγορούμε, σημασία έχει ότι ο ΟΦΗ στην περίπτωση του Στέφενς έδειξε αντανακλαστικά και μάλιστα άμεσα. Ήδη, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, η προεργασία με τον Ολλανδό τερματοφύλακα είχε ξεκινήσει εδώ και τρεις εβδομάδες. Δίχως να είναι σε θέση ο ΟΦΗ να το τρέξει άμεσα αφού ακόμα ήταν ρευστή η κατάσταση με τον Επασί και μόλις έγινε αποδεκτή η πρόταση από την Σαουδική Αραβία, το deal με τον Ολλανδό γκολκίπερ έτρεξε μέσα σε λίγες ώρες. Ο ΟΦΗ στην περίπτωση του Στέφενς έδειξε τ’ αντανακλαστικά που χρειαζόταν ώστε να τον φέρει στην Ελλάδα αφού όπως αποτυπώνεται από τα ρεπορτάζ από την Ολλανδία ο ίδιος ήδη είχε προτάσεις που εξέταζε θέλοντας να πάει σε μια καλύτερη, από την Καμπούρ, ομάδα. Και τελικά ο ΟΦΗ βρήκε έναν τερματοφύλακα υψηλού επιπέδου με γεμάτες χρονιές και όχι υπό καθεστώς απραξίας – κάτι που είναι απαραίτητο και απολύτως σημαντικό για την συγκεκριμένη θέση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook