Tην γλύτωσε λόγω νύφης ο ΠΑΟΚ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ οι δύο ομάδες κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους στο μεταξύ τους παιχνίδι. Ο ΟΦΗ κλήθηκε να πληρώσει 7.000 ευρώ για την συμπεριφορά των οπαδών του, δηλαδή του πυρσούς που άναψαν, ενώ ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με επίπληξη για τους πυρσούς που άναψαν οι οπαδοί του.

Αυτό που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι οι εξηγήσεις που έδωσε ο ΠΑΟΚ για το άναμα των πυρσών. Όπως λοιπόν εξήγησε ο υπεύθυνος τμημάτων ασφαλείας, Σάκης Τουσουνίδης στον libero 107,4 τον ΠΑΟΚ έσωσε η νύφη!

Κληθήκαμε γιατί είχε διακοπεί από χαρτάκια και άναψαν και πυρσοί. Είπαμε ότι εκείνη την ώρα έκανε την εισοδό της στο γήπεδο η νύφη και το κλίμα ήταν πανηγυρικό για την κοπέλα.Οι παρατηρητές κάνουν την δουλειά τους, ό,τι βλέπουν το γράφουν. Ο παρατηρητής το έγραψε και εμείς πήγαμε κατηγορούμενοι. Κατάλαβε όμως ο πρόεδρος τι συνέβη και μάλιστα ρωτούσε να μάθει ακριβώς τι έγινε”.

Για όσους δεν καταλάβανε οι οπαδοί του ΠΑΟΚ άναψαν πυρσούς για την ΠΑΟΚτζού νύφη.

Οι φίλοι του ΟΦΗ που τους άναψαν για τον ΟΦΗτζή κουνιάδο γιατί πρέπει να καλείται η ΠΑΕ να πληρώσει 7.000; Μάλλον δεν θα το κατάλαβαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ ώστε να το ισχυριστούν και τσουπ να το πρόστιμο!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook