Ο Χουάν Νέιρα που… μαγεύει και η αποθέωση από Γράμμο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αργεντινός παιχταράς είναι σαν το… παλιό, καλό κρασί και δείχνει στο Όστερμπεκ πως περνάει δεύτερη νεότητα με αποκορύφωμα ένα καταπληκτικό γκολ που έβαλε την Δευτέρα.

Έχει φτάσει πλέον στα 33 του χρόνια, συμπληρώνει ήδη τέσσερα χρόνια στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ όμως ο ίδιος φαίνεται από την καθημερινότητα της ομάδας πως νιώθει (και δείχνει) πολλά χρόνια νεότερος. Πρώτος πάει στην προπόνηση, τελευταίος φεύγει. Μέσα στο γήπεδο και κατά την διάρκεια του διπλού τα δίνει όλα, σε σημείο να σου δίνει την εικόνα πως αντιμετωπίζει το δίτερμα σαν να είναι επίσημο παιχνίδι. Ακόμα και το πρωί της Δευτέρας δεν… δίστασε να σηκώσει στον αέρα τον Τζον Τοράλ θέλοντας να πάρει την μπάλα από τον Ισπανό χαφ που είναι και πολύ στενοί φίλοι.

Όμως αυτό το απαράμιλλο στυλ, τα καντάρια μπάλας που ξέρει δεν μπορούν να κρυφτούν. Ένα ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Όστερμπεκ όταν πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, απέφυγε δύο αντιπάλους και με ένα καταπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα, συστημένη, στην απέναντι γωνία. Ένα γκολ που αν έμπαινε σε επίσημο παιχνίδι θα υπήρχε η αποθέωση απλά τώρα καταγράφηκε μόνο από όσους ήταν στην προπόνηση γνωρίζοντας την αποθέωση.

Μόλις σκόραρε, ο συνεργάτης του Νίκου Νιόπλια Γιάννης Γράμμος φώναξε “μαγεία” βλέποντας τον καταπληκτικό τρόπο που τελείωσε ο Αργεντινός “μαέστρος” την φάση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook