Τον γύρο της Ευρώπης κάνει η χαμένη ευκαιρία του Σίσιτς και η σύγκριση του με Βραζιλιάνο επιθετικό (vds)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τον γύρο της Ευρώπης κάνει η χαμένη ευκαιρία του Μίρνες Σίσιτς στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πανσερραϊκό καθώς μετά τους Σέρβους και οι Ιταλοί αναφέρονται στο “άχαστο” γκολ του Σλοβένου στον αγώνα της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα μιας από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της La Repubblica έχει πρώτο θέμα στην ενότητα με τις αθλητικές ειδήσεις την χαμένη ευκαιρία του ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ!

Μάλιστα, οι Ιταλοί το προχωρούν ακόμα περισσότερο και συγκρίνουν την ευκαιρία του Σίσιτς με αυτήν που έχασε ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ντέιβιντ που αγωνίζεται στην Φλαμένγκο.

«Ο Ντέιβιντ έχει έναν μαθητή στην Κρήτη» είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ που συνέχεια αναφέρει ότι «η ευκαιρία που έχασε ο Μίρνες Σίσιτς του ΟΦΗ συγκρίνεται με αυτήν του επιθετικού της Φλαμένγκο Ντέιβιντ που απέναντι στην Βάσκο Ντε Γκάμα δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στην πραγματικότητα όμως, η ευκαιρία του Σίσιτς είναι ακόμα χειρότερη γιατί θα μπορούσε να μπει στην εστία με την μπάλα στα πόδια. Ευτυχώς για εκείνον, το παιχνίδι απέναντι στον Πανσερραϊκό για το κύπελλο Ελλάδας έληξε 3-0 υπέρ της ομάδας του».

Δείτε την χαμένη ευκαιρία του Ντέιβιντ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook