Το ταξίδι του ΟΦΗ στην Βέροια

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δεν είναι μόνο η Κηφισιά, στα παιχνίδια της οποίας έχουν βρεθεί άνθρωποι του ΟΦΗ με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκαν και στην Βέροια.

Μπορεί ο Γιάννης Σαμαράς με τον Αλέξη Αλεξούδη να βρέθηκαν για σχεδόν τρεις εβδομάδες στην Ευρώπη παρακολουθώντας παιχνίδια σε αρκετές χώρες ωστόσο στον ΟΦΗ έχουν στραμμένα τα βλέμματα τους και στην εγχώρια αγορά και δη στο πρωτάθλημα της Superleague 2 για νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές. Το Gentikoule είχε αποκαλύψει πριν μερικούς μήνες πως ο Δημήτρης Μάρκος είχε βρεθεί σε αρκετά παιχνίδια της Κηφισιάς κάνοντας scouting στον Τετέι, τον νεαρό επιθετικό του αθηναϊκού συλλόγου που συστήθηκε φέτος στο ελληνικό ποδόσφαιρο ωστόσο φαίνεται πως δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει παρακολουθήσει.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως άνθρωποι του ΟΦΗ έχουν ταξιδέψει στην Μακεδονία όπου παρακολούθησαν αρκετά παιχνίδια της Βέροιας έχοντας στραμμένη την προσοχή τους σε παίκτες της ομάδας του Παύλου Δερμιτζάκη που οδηγεί την κούρσα στον Βόρειο Όμιλο και θα είναι μια εκ των δύο ομάδων που θα διεκδικήσουν την άνοδο για την Superleague 1.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook