Το δούλεμα του Πογέτ και τα εξαπτέρυγα του Ουρουγουανού

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γκουστάβο Πογέτ συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα και αντί να βρεθεί στο Περιστέρι ταξίδεψε μέχρι την ερωτική Θεσσαλονίκη.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός που βρίσκεται ήδη στον τρίτο μήνα των διακοπών του στην πανέμορφη χώρα μας επέλεξε το βράδυ της Κυριακής να παρακολουθήσει το ντέρμπι της συμπρωτεύουσας ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Από την μια είναι φυσιολογικό, αναμετρώνται δύο από τις κορυφαίες ελληνικές ομάδες ωστόσο ο Πογέτ είναι προπονητής και όχι τουρίστας για να βλέπει τα αξιοθέατα της χώρας μας. Πηγαίνοντας στην Θεσσαλονίκη είδε λοιπόν να ξεκινάει ένας Έλληνας μεταξύ των 22 ποδοσφαιριστών ενώ την ίδια ώρα για παράδειγμα στο Περιστέρι και το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο ξεκίνησαν ήταν στο γήπεδο 14 Έλληνες.

Το εξοργιστικό της υπόθεσης με τον Πογέτ είναι πως υπάρχουν τα πρόθυμα εξαπτέρυγα που μιλάνε για “εξαφάνιση Ελλήνων ποδοσφαιριστών” αντί να τα βάλουν με τον Ουρουγουανό που συνεχίζει την περιοδεία του στην χώρα μας επιλέγοντας παιχνίδια που θέλει να βλέπει και όχι παιχνίδια που αγωνίζονται Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook