SL2: Ο Πασάς της Βέροιας έφτασε τα 23 γκολ και «βλέπει» το ρεκόρ του Μάνου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο φορ της Ημαθίας σκοράρει συνεχώς και έχει οδηγήσει τη Βέροια στην πρώτη θέση του Βορείου Ομίλου της Super League 2, απειλώντας το ρεκόρ του Μάνου με τη φανέλα του ΟΦΗ.

Με τα τελευταία δύο του γκολ κόντρα στον Ηρακλή, ο Γιάννης Πασάς έφτασε τα 23 σκοράροντας για 8η συνεχόμενη αγωνιστική και αναμφίβολα είναι το πιο πολυσυζητημένο όνομα στη Super League 2, καθώς είναι ο πρωταγωνιστής στην προσπάθεια της Βέροιας για την επιστροφή της στα «μεγάλα σαλόνια».

Από μικρός έχει πάρει χρόνο στο πρωτάθλημα της Superleague καθώς αγωνίστηκε για χάρη του Παναιτωλικού, πετυχαίνοντας μάλιστα και τέρμα στην αναμέτρηση με τον Άρη όπου οι Αγρινιώτες είχαν επικρατήσει με 5-1 (18 Απριλίου 2012).

Έχει καταφέρει να σκοράρει για όλες τις ομάδες για τις οποίες αγωνίστηκε στο παρελθόν (Παναιτωλικός, Ηρακλής, Άρης, Κέρκυρα) αλλά φέτος στη Βέροια πραγματοποιεί την καλύτερή του χρονιά κάνοντας όλο τον κόσμο να μιλά γι’ αυτόν.

Ο Πασάς ψάχνει ακόμη 5 γκολ στα 7 εναπομείναντα ματς για να ξεπεράσει το ρεκόρ των 27 τερμάτων που κατέχει με τη φανέλα του ΟΦΗ ο Δημήτρης Μάνος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook