Ξενέρωμα τα play out αλλά ο ΟΦΗ πρέπει να λειτουργήσει ως μεγάλη ομάδα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όλοι αντιλαμβάνονται πως η παρουσία του ΟΦΗ στα play out θεωρείται ένα ξενέρωμα (και όχι άδικα) αλλά δεν παύουν να εκπροσωπούν μια μεγάλη ομάδα και έτσι πρέπει να λειτουργήσουν μέσα στο γήπεδο.

Η διαδικασία των play out είναι μια άβολη κατάσταση για τον ΟΦΗ. Από την ίδια την ομάδα που έχασε την εξάδα μέσα από τα χέρια της μέχρι και τον κόσμο. Αυτό είναι ένα γεγονός και δεν αλλάζει. Όμως από εκεί και πέρα ο ΟΦΗ δεν παύει να παραμένει ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό μέγεθος που την ίδια ώρα πρέπει να δείξει μέσα στο γήπεδο πως μοναδικός στόχος είναι το απόλυτο και η έβδομη θέση.

Διαβάζοντας τον τρόπο με τον οποίο όλοι βλέπουν τα play out, είναι λοιπόν γεγονός πως η έβδομη θέση είναι ο μοναδικός σκοπός και στόχος για τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Νιόπλια. Η εικόνα που θα παρουσιάσει στα play out πρέπει να είναι ανάλογη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, δικαιολογίες δεν υπάρχουν, όπως επίσης ούτε προβλήματα. Η αρχή από το παιχνίδι με τον Ιωνικό πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο που να δείξει και να αποδείξει ακόμα και στον εαυτό του πως άξιζε πολλά περισσότερα από αυτά που πήρε τελικά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook