Ο Φωτιάς απέδειξε πως οι Έλληνες διαιτητές δεν είναι μόνο ακατάλληλοι αλλά και επικίνδυνοι

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Καταρχήν η ιστορία ξεκινάει από τον Κλάτενμπεργκ που ορίζει τον Φωτιά σε παιχνίδι του ΟΦΗ και εν συνεχεία εκείνος που φέρεται απόλυτα εκδικητικά.

Το λάθος του Φωτιά στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο δημόσιος εξευτελισμός προς εκείνον από τον Κλάτερνμπεργκ στις δηλώσεις του στη Nova και ο πρώτος ορισμός μετά από έναν μήνα ξανά σε ματς του ΟΦΗ. Προφανώς και ο Άγγλος σπάει την πλάκα του ή ενδεχομένως ήθελε να τεστάρει τον Φωτιά που προφανώς (ξανά) βγάζει το άχτι του απέναντι στην ομάδα που εξαιτίας της τιμωρήθηκε για σχεδόν πέντε εβδομάδες.

Οι αποφάσεις που πήρε ο Φωτιάς δεν μπορεί να πείσουν κανέναν πως έκανε ανθρώπινα λάθη. Οι αποφάσεις που παίρνει δείχνουν δόλο και κυρίως δείχνουν συμπεριφορά ανθρώπου που είναι κομπλεξικός και επικίνδυνος για το άθλημα. Όταν συμπεριφέρεται με εκδικητικό τρόπο αντί να κοιτάξει να κάνει την δουλειά του, αποδεικνύει πως είναι ακατάλληλος για να σφυρίξει παιχνίδι ελληνικού πρωταθλήματος. Είναι το απόλυτο δείγμα του Έλληνα διαιτητή που διαμαρτύρεται γιατί έρχονται ξένοι διαιτητές αλλά την ίδια ώρα όμως είναι ένας από τους πολλούς ακατάλληλους για να βρίσκονται στα ελληνικά γήπεδα. Όπως η πλειοψηφία των Ελλήνων διαιτητών που είναι ακατάλληλοι έτσι και ο Φωτιάς το απέδειξε πως στην χώρα μας θα βρίσκονται πάντα κομπλεξικοί άνθρωποι που έγιναν διαιτητές επειδή απέτυχαν σε όλα όσα έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook