Η υποκρισία των αθλητικών ΜΜΕ και η στάση τους απέναντι στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το 50-50 είναι μια βολεμένη ατάκα που στην Αθήνα την χρησιμοποιούν κατά το δοκούν και μόνο όταν είναι υπέρ των συμφερόντων τους.

Γνωρίζετε, τα γνωστά που συμβαίνουν σε όλη την υφήλιο και βέβαια δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την πρωτεύουσα. Δημοσιογράφοι που μετακινούνται από αθλητικά media και γραφεία τύπου των ομάδων και τούμπαλιν, χορηγίες που κρύβονται κάτω από το τραπέζι και πάει λέγοντας.

Και που κολλάει εδώ ο ΟΦΗ; Κολλάει και με το παραπάνω βλέποντας μια δακρύβρεχτη προπαγάνδα που είναι σε εξέλιξη από το ματς της Τούμπας και μετά όταν και ο ΟΦΗ βλέπει τα παιχνίδια του στο 50-50. Το έχουμε ξαναγράψει και θα το ξαναπούμε. Ο ΟΦΗ και κανένας φίλαθλος του δεν θέλει την εύνοια, αλλά δεν θέλει και την αδικία.

Πάμε τώρα να δούμε τι προηγήθηκε του αγώνα της Τούμπας και τι ακολούθησε. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Τζήλος δεν δίνει καθαρό πέναλτι του Πέερσμαν στον Τσιλιανίδη, δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στα αθλητικά media της χώρας, ακολουθεί το φιάσκο της Τούμπας όπου ουδείς ασχολείται με όσα συνέβησαν και την απόφαση του Φωτιά να καταλογίσει ένα πέναλτι που δεν υπήρξε ποτέ. Πάμε ακόμα πιο πίσω; Στο ματς με την Τρίπολη στην αρχή της φάσης του γκολ του Αστέρα γίνεται φάουλ στον Λάμπρου, ουδείς πάλι ασχολείται.

Ξαφνικά μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και αφού βλέπουμε διαιτησίες 50-50 στα παιχνίδια του ΟΦΗ, γυρίζει τούμπα το παιχνίδι. Σχόλια επί σχολίων για την διαιτησία του Καραντώνη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό όπου γίνεται ο κακός χαμός από διάφορα αντικειμενικά και μη αθλητικά Μέσα. Ανακαλύπτουν φάουλ, πέναλτι, οφσάιντ, αποβολές και πάει λέγοντας. Δεν μπήκε ποτέ φρένο, δεν ασχολήθηκε (ορθώς) κανείς από τον ΟΦΗ. Ξαφνικά από το πρωί της Πέμπτης γίνεται εκτενής αναφορά στην διαιτησία του Γκορσίλα για αποφάσεις που είναι λογικές και φυσιολογικές αλλά πάλι σπέκουλα να γίνεται γύρω από το παιχνίδι του Περιστερίου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook