Λάμψη ΟΦΗ στον 56o τελικό Super Bowl με την DUNDAS να ντύνει την Mary J. Blige!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός των Ηνωμένων Πολιτειών, το Super Bowl έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας και στο σπουδαίο event υπήρχε άρωμα από τον ΟΦΗ μέσω του χορηγού της ΠΑΕ DUNDAS που έντυσε την διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια.

Ο 56ος τελικός Super Bowl διεξήχθη στο SoFi Stadium και το Λος Άντζελες με την DUNDAS να ντύνει την εκτυφλωτική Mary J. Blige, που τραγούδησε στο φαντασμαγορικό σόου του ημιχρόνου.

O Ευάγγελος Μπούσης, μικρότερος αδερφός του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μιχάλη Μπούση, είναι ο συνιδρυτής του οίκου μόδας DUNDAS, μαζί με τον σχεδιαστή Peter Dundas. Aυτή ήταν η δεύτερη φορά που δικές τους δημιουργίες «έντυσαν» τους πρωταγωνιστές του περίφημου “Half Time Show” του Super Bowl, που είναι από τα εμπορικότερα και δημοφιλέστερα αθλητικά γεγονότα του πλανήτη. Το 2020 η Shakira, εμφανίστηκε φορώντας φόρεμα σχεδιασμένο από τον DUNDAS στον 54ο τελικό Super Bowl.

Οι Peter Dundas και Ευάγγελος Μπούσης είναι το δίδυμο που κρύβεται πίσω από τις εμφανίσεις αστέρων της showbiz όπως οι Beyonce, Ceine Dion, Ciara, Kim Kardashian, Heidi Klum και πολλών ακόμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook