Τελικά ρε “προφέσορες” ο Νιόπλιας ήξερε τον κανονισμό ή όχι;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με την συνέντευξη στον Ντέμη ο Άγγλος αρχιδιαιτητής δεν ξεφτίλισε μόνο Φωτιά, Τζοβάρα αλλά και όλους εκείνους που έσπευσαν να βγάλουν στα μανταλάκια τον Νιόπλια για όσα είπε στη Nova μετά το τέλος του αγώνα της Τούμπας.

Οι όψιμοι υπερασπιστές του Φωτιά και του Τζοβάρα, λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ, έσπευσαν προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και να κατηγορήσουν τον Νίκο Νιόπλια πως… δεν ήταν ενημερωμένος για την αλλαγή του κανονισμού. Δύο εβδομάδες μετά και όσα είπε ο Κλάτενμπεργκ, μάλλον αυτοί είναι που πρέπει να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει με τον κανονισμό και όχι ο ίδιος ο Νιόπλιας που είναι μια κινητή εγκυκλοπαίδεια σε όλα όσα αφορούν το ποδόσφαιρο.

Οι κάθε είδους “προφέσορες” που έσπευσαν να παρουσιαστούν ως αυτόκλητοι υπερασπιστές των Τζοβάρα και Φωτιά πήραν τις απαντήσεις τους και βέβαια δεν πρόκειται να βγουν ποτέ να ζητήσουν συγνώμη για όσα έγραψαν ή είπαν κατά του τεχνικού του ΟΦΗ. Απλά αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά πως στην Ελλάδα ότι δηλώνεις, είσαι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook