Στο “Γεντί Κουλέ” θα γίνει το Γιούχτας – Πόρος

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Το Ηρακλειώτικο ντέρμπι μεταξύ στον Γιούχτα και τον Πόρο για την 11η αγωνιστική του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής θα διεξαχθεί στο γήπεδο του ΟΦΗ.

Ο αγώνας θα γίνει στο “Γεντί Κουλέ” λόγω των καιρικών φαινομένων που δεν καθιστούν δυνατή την διεξαγωγή του στο Μαρκομιχελάκειο στις Αρχάνες. Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή (30/01) στις 15:00 το μεσημέρι.

Η ενημέρωση του Πόρου αναφέρει:

“Άλλαξε η έδρα του μεγαλου παιχνιδιού του Ηρακλείου για τον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής την Κυριακή (30/01, 15:00). Δεν πάει στις χιονισμένες Αρχάνες, αλλά στο “Γεντί Κουλέ” ο Πόρος για το ηρακλειώτικο ντέρμπι με τον Γιούχτα! Η έδρα του αγώνα άλλαξε μετά την έντονη χιονόπτωση τις τελευταίες ημέρες στο “σπίτι” της ομάδας των Αρχανών και της μεγάλης επιβάρυνσης του κάτασπρου από το ξεκίνημα της τρέχουσας εβδομάδας αγωνιστικού χώρου.

Αντ’ αυτού οι δύο ομάδες ειδοποιήθηκαν επίσημα την Παρασκευή (28/01) από την ΕΠΟ ότι ο αγώνας θα φιλοξενηθεί στο ιστορικό γήπεδο του ΟΦΗ. Εκεί όπου οι “μπλε” έδωσαν το ιστορικό φιλικό με τον Όμιλο πριν μερικούς μήνες, αρχές του περασμένου Οκτωβρίου (08/10)”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook