Ένας Υπουργός που μισεί τους φιλάθλους και τον αθλητισμό

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η πρώτη, στα χρονικά, απόφαση των ειδικών που βρήκε τοίχο απέναντι στην Κυβέρνηση και μια απόφαση που δείχνει ότι η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει τους φιλάθλους όλων των ομάδων ως πολίτες β’ κατηγορίας.

Εδώ και αρκετό καιρό ο κόσμος τα έχει “παίξει” από τις αλλοπρόσαλες αποφάσεις των ειδικών που αποφασίζουν πάντα κατά το δοκούν προσπαθώντας να μας πείσουν ότι τα κάνουν για το κοινό καλό. Και φτάσαμε στην ιστορική 27η Ιανουαρίου όπου για πρώτη φορά σε αυτά τα δύο χρόνια της πανδημίας και της τρέλας που ζούμε η Κυβέρνηση ήρθε να πάρει άλλη απόφαση από εκείνη που πήρε η επιτροπή των ειδικών: Ενώ οι λοιμοξιολόγοι αποφάσισαν να αυξηθεί το ποσοστό στα ελληνικά γήπεδα, έρχεται ο Πλεύρης και ανακοινώνει την απόφαση του να διατηρηθεί το 10%.

Μια απόφαση ενός Υπουργού που ξεκάθαρα δείχνει ότι μισεί τον ελληνικό αθλητισμό, δείχνει ξεκάθαρα πως μισεί όλους όσους βρίσκονται γύρω από εκείνον. Ένας Υπουργός που αναμφίβολα θα μπορούσε να δείξει ότι βρίσκεται δίπλα στον αθλητισμό και τους Έλληνες φιλάθλους αλλά για ακόμα μια φορά έδειξε ότι είναι απέναντι τους, τους μισεί και τους αντιμετωπίζει ως πολίτες β’ κατηγορίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook