Διαμεσολαβητής ο Μπουλούτ για Μάουρερ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

O Ράϊνερ Μάουρερ συνεχίζει να διατηρεί μια “σκληρή στάση” πάνω στο θέμα των οφειλών του ΟΦΗ προς το πρόσωπο του και για αυτόν τον λόγο ζητήθηκε η συνδρομή του Ερόλ Μπουλούτ που γνωρίζει προσωπικά τον Γερμανό τεχνικό.

O πρώην τεχνικός του ΟΦΗ δεν έχει άλλαξει στάση απέναντι στις απαιτήσεις της ομάδας ώστε να προχωρήσει σε έναν διακανονισμό με τον σύλλογο και να μην υπάρξει πρόβλημα με την αδειοδότηση. Ο Ραΐνερ Μάουρερ συνεχίζει να ζητάει “εδώ και τώρα” τα χρήματα που του οφείλονται με αποτέλεσμα να δυσκολεύουν αρκετά τα πράγματα από την πλευρά του ΟΦΗ.

Για αυτόν τον λόγο – και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια – κλήθηκε ο Ερόλ Μπουλούτ ώστε να πείσει τον Μάουρερ να δεχτεί τον διακανονισμό που του προτείνει ο ΟΦΗ.

Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής γνωρίζει προσωπικά τον Γερμανό προπονητή και έχει ξεκινήσει να κάνει το “ψηστήρι” προκειμένου να βρεθεί μια λύση. Ήδη, ο Ερόλ Μπουλούτ βρίσκεται σε επαφή με τον Μάουρερ εξηγώντας του την κατάσταση που επικρατεί στον ΟΦΗ αλλά και την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν τα μέλη της διοίκησης.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook