Με την 11αδα του σερί κόντρα στον ΠΑΟΚ και πίεση από τα πρώτα λεπτά του αγώνα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Χωρίς αλλαγές στην 11αδα του σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια του θα παραταχθεί ο ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΟΚ με το Νίκο Αναστόπουλο να ζητάει πίεση και πρέσινγκ από το πρώτο λεπτό του αγώνα!

Ο ΟΦΗ του… 2012 δεν έχει εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα του ωστόσο αυτό είναι προς όφελος του συλλόγου μιας και η ομοιογένεια με την χημεία που υπάρχει έχει και τα αποτελέσματα που βλέπουν όλοι.

Ο “Αναστό” ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να ασκήσουν μεγάλο πρέσινγκ προς την περιοχή του Κρέσιτς και από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης “ποντάροντας” και στον “αέρα” που θα δώσουν περισσότεροι από 7.000 χιλιάδες φίλαθλοι του ΟΦΗ που θα βρίσκονται στο γήπεδο!

Κατά συνέπεια η 11αδα του ΟΦΗ θα αποτελείται από τον Βεζυρίδη που θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας ενώ δεν αλλάζει η τετράδα στην άμυνα με τους Μπούρμπο, Ταυλαρίδη, Γεωργίου και Βάντο.

Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Βερόν, Τζόρντι Λόπεζ και Κάλαϊτζιτς με τους δύο πρώτους να έχουν οδηγίες για να οργανώνουν το παιχνίδι και να βγάζουν στην επίθεση την ομάδα ενώ την τριάδα μπροστά θα αποτελούν οι Σίσιτς, Παπουλής, Καμπάνταης.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook