Αργύρη Γιαννίκη μεγάλος προπονητής γίνεσαι, σπουδαίος χαρακτήρας όχι

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο αγαπημένος Έλληνας προπονητής των δημοσιογράφων όχι απλά έχασε την μάχη των πάγκων αλλά αποδείχθηκε και μικρόψυχος αφού απέφυγε να πει έστω ένα μπράβο στον ΟΦΗ για τη νίκη του.

Ο πολυδιαφημισμένος και περίφημος Αργύρης Γιαννίκης έχασε την μπάλα στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ με τον Νίκο Νιόπλια να τον κερδίζει κατά κράτος στην σκακιέρα των δύο προπονητών. Όμως για τις προπονητικές του ικανότητες, ας είναι καλά ο στρατός των pr που τον ακολουθεί, εμείς δεν είμαστε αρμόδιοι να τις σχολιάσουμε – υπάρχουν άλλοι που έχουν αναλάβει αυτόν τον ρόλο. Αλλού θέλουμε να σταθούμε που αν μη τι άλλο κάνει εντύπωση και πραγματικά, όση στενοχώρια και να υπάρχει δείχνει και το επίπεδο ενός ανθρώπου. Παρότι η συντριπτική πλειοψηφία παραδέχτηκε την ανωτερότητα του ΟΦΗ και την δίκαιη νίκη του επί της ΑΕΚ, ο Γιαννίκης δεν βρήκε το κουράγιο ή τον τρόπο να πει ένα “μπράβο” στον αντίπαλο του για την εικόνα που παρουσίασε μέσα στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.

Λεπτομέρεια; Να υπενθυμίσουμε πως ο Νίκος Νιόπλιας, στις δύο ήττες από ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, παραδέχτηκε την ανωτερότητα των αντιπάλων του και δεν παρέλειψε να τους δώσει συγχαρητήρια ενώ το βράδυ της Δευτέρας ο Αργύρης Γιαννίκης το ξέχασε ή τουλάχιστον δεν είχε το σθένος για να το πει δημόσια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook