Αντιπροσωπεία του ΟΦΗ στις εγκαταστάσεις της Συμβουλευτικής Μονάδας Εφήβων

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μέλη των ακαδημιών και του τεχνικού τιμ του ΟΦΗ βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Συμβουλευτικής Μονάδας Εφήβων, εκεί όπου ενημερώθηκαν γύρω από θέματα που αφορούν τις εξαρτήσεις στην εφηβική ηλικία.

Η ενημέρωση έγινε στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΟΦΗ με το ΚΕΘΕΑ Αριάδνη και στις εγκαταστάσεις βρέθηκαν οι Μανώλης Πατεμτζής, Σάββας Κωφίδης, Κώστας Δερμιτζάκης, Μανώλης Συκιωτάκης, Μανώλης Καρυωτάκης και Δημήτρης Φραγκιαδάκης.

Η ενημέρωση του ΟΦΗ:

“Ο Τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, κ. Μανώλης Πατεμτζής, ο Συντονιστής των τμημάτων υποδομής, κ. Σάββας Κωφίδης, οι προπονητές, Κώστας Δερμιτζάκης, Μανώλης Συκιωτάκης, ο γυμναστής, Μανώλης Καρυωτάκης και ο φυσικοθεραπευτής, Δημήτρης Φραγκιαδάκης, βρέθηκαν την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Συμβουλευτικής Μονάδας Εφήβων, όπου ενημερώθηκαν γύρω από θέματα που αφορούν τις εξαρτήσεις στην εφηβική ηλικία.

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας της ομάδας μας με το ΚΕΘΕΑ Αριάδνη, με στόχο την από κοινού αντιμετώπιση του φαινομένου των εξαρτήσεων στον χώρο του ποδοσφαίρου”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook