Συνεχίζουν οι Ιταλοί τις αναφορές σε ΟΦΗ: “Το 1987 τον υποστήριζαν οπαδοί του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Ηρακλή”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως γράψαμε και την Δευτέρα, η Αταλάντα θα έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μετά τις μάχες με τον ΟΦΗ το 1987 και ιταλικά Μέσα στέκονται σε μια δήλωση που είχε κάνει ο Βαγγέλης Χοσάδας πριν τον επαναληπτικό του Μπέργκαμο.

Η ιστοσελίδα calcioatalanta.it γυρίζει τον χρόνο πίσω 34 χρόνια και αναφέρεται στην τελευταία επίσκεψη των “μπεργκαμέσκι” στην Ελλάδα για τα παιχνίδια με τον ΟΦΗ στα πλαίσια της φάσης των “16” του Κυπέλλου Κυπελλούχων.

Μάλιστα το ρεπορτάζ κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός πως ο ΟΦΗ είχε υποδεχτεί την Αταλάντα στην Θεσσαλονίκη και το γήπεδο της Τούμπας τονίζοντας πως “στις εξέδρες της Τούμπας είχαν βρεθεί 20.000 φίλαθλοι που υποστήριζαν τον ΟΦΗ, στο γήπεδο ήταν οπαδοί του ΠΑΟΚ, του Άρη, του Ηρακλή που βρέθηκαν στο πλευρό της ελληνικής ομάδας ενώ η Αταλάντα έπαιξε μπροστά σε ένα πανό που αναφερόταν στην Τσιτσιολίνα που μόλις τότε είχε εκλεγεί στην ιταλική Βουλή”.

“Η Αταλάντα ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι με 1-0 ωστόσο στον επαναληπτικό του Μπέργκαμο κέρδισε με 2-0 και κατάφερε να διαψεύσει τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ Βαγγέλη Χοσάδα: “Η Αταλάντα είναι καλή ομάδα αλλά η ευρωπαϊκή της πορεία τελειώνει εδώ” καταλήγει το δημοσίευμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook