Το μήνυμα παραμονής του “Ταύλα” και για τη νέα σαιζόν στον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Στάθης Ταυλαρίδης έχει επιλέξει να μιλάει λίγες φορές. Ωστόσο, κάθε φορά που επιλέγει να ανοίξει το στόμα του, βγάζει και ειδήσεις. Όπως το ίδιο συνέβη και στην συνέντευξη στη ΝOVA όπου για ΠΡΩΤΗ φορά έστειλε μήνυμα παραμονής στον ΟΦΗ και τη νέα σαιζόν!

Εδώ και αρκετές ημέρες είχαμε γράψει για το δέσιμο του Στάθη Ταυλαρίδη με τον ΟΦΗ – όχι ότι χρειαζόταν να είμαστε ειδήμονες για να το καταλάβουμε – και το πόσο γουστάρει να φοράει τα “ασπρόμαυρα”! Στην συνέντευξη που παραχώρησε στη ΝΟVA, ο 32χρονος αμυντικός επιβεβαίωσε τα παραπάνω ωστόσο έβγαλε και μια είδηση που αναμφίβολα έκανε χαρούμενο τον κόσμο του ΟΦΗ!

Έστω και αν δεν την “πήραν χαμπάρι” οι περισσότεροι…

Ο Στάθης Ταυλαρίδης αναφερόμενος στην προσπάθεια που γίνεται στον ΟΦΗ εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αρκεί – όπως είπε ο ίδιος – να γίνει μια σωστή προσπάθεια.

“Έχουν πλάνο για τριετή εξυγίανση της ομάδας και δύσκολο έργο, γιατί ας μην κρυβόμαστε έχουν 23 προσφυγές. Το θέμα όμως είναι τι θέλουν να κάνουν. Θέλουν να φτιάξουν μία ομάδα με μισθοφόρους ή μία ομάδα από τις ακαδημίες τους; Για μένα που μπορώ να παίξω σε υψηλό επίπεδο ένα ή δύο χρόνια και η ομάδα συνεχίσει να στηρίζεται σε μισθοφόρους, τότε δεν θα είμαι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια. Προτιμώ να υπάρχουν νέα παιδιά και να μπορέσουμε εμείς που έχουμε εμπειρίες και παίξαμε και στο εξωτερικό, να τους διδάξουμε πράγματα” ήταν τα λόγια του Στάθη Ταυλαρίδη με τον ΟΦΗ να αποδεικνύεται πραγματικά τυχερός που έχει στις τάξεις του αυτόν τον ποδοσφαιριστή…

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook