Μην αδικηθεί ο κόσμος πρώτα και μετά η ομάδα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έπεσε στα μαλακά με την επιβολή χρηματικού προστίμου παρότι ήταν, δις, υπότροπος και παρότι υπήρχε ο κίνδυνος τιμωρίας του “Γεντί Κουλέ”.

Σε ένα παιχνίδι που πραγματικά όλοι απολαύσαμε την ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος του ΟΦΗ και υποχρέωσε ακόμα και τον Ολυμπιακό (που γνωρίζουμε ότι είναι και… δύσκολος στα καλά λόγια) να ευχαριστήσει τον σύλλογο για την φιλοξενία αλλά και τον ίδιο τον Πέδρο Μαρτίνς να αποθεώσει – μιλώντας στην Cosmote – την ατμόσφαιρα του “Γεντί Κουλέ”.

Και όμως ο ΟΦΗ παραλίγο να την πατήσει για 40 δευτερόλεπτα. Σαφώς και μιλάμε για έναν κανονισμό που είναι υπερβολικός και παράλληλα εισπρακτικός αλλά θέλει μεγαλύτερη προσοχή για την συνέχεια, κυρίως ώστε να μην αδικηθεί η προσπάθεια του κόσμου του ΟΦΗ που έχει επιστρέψει μαζικά στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ” και η συνεισφορά του είναι πολύ σημαντική στην πορεία που τον έχει φέρει στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Με τον ΟΦΗ να βρίσκεται στις πέντε πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, είναι δεδομένο πως ακόμα περισσότεροι θα… ενδιαφέρονται για να τον φέρουν σε μειονεκτική θέση και να του αφαιρέσουν το μεγάλο όπλο της έδρας του που λέγεται “Γεντί Κουλέ”.

Ο ΟΦΗ ήταν, δις, υπότροπος από τα παιχνίδια με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ και δεν ήθελε και πολύ να γίνει η ζημιά στα παιχνίδια με τον Άρη. Η συνέχεια θέλει ακόμα μεγαλύτερη προσοχή από τον ίδιο τον κόσμο του ΟΦΗ ώστε να μην δώσει κανένα δικαίωμα σε όσους περιμένουν τον ίδιο και την ομάδα στην γωνία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook