Ένα ευρωπαϊκό “Γεντί Κουλέ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η καταρρακτώδης βροχή και ο εντυπωσιακός φωτισμός εν μέσω τέτοιου καιρού ανέδειξε και την επιμονή των ανθρώπων του ΟΦΗ για την επένδυση που έγινε το περασμένο καλοκαίρι.

Το “Γεντί Κουλέ” πέρασε ένα πολύ δύσκολο τεστ το περασμένο Σάββατο. Σε ένα δύσκολο βράδυ με πολύ κακές καιρικές συνθήκες και την διεξαγωγή του αγώνα κάτω από καταρρακτώδη βροχή έδειξε πως η εξαιρετική δουλειά που έγινε το περασμένο καλοκαίρι, επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Ο αγωνιστικός χώρος μετά από σχεδόν 15 χρόνια ξηλώθηκε μέχρι τέλους και είδαμε το Σάββατο με το νερό να τρέχει ασταμάτητα, να αντέχει και να παραμένει ένα πραγματικό χαλί.

Την ίδια ώρα είδαμε για πρώτη φορά, μέσα στην χρονιά, να επιβεβαιώνεται και η μεγάλη αλλαγή στον φωτισμό του γηπέδου. Ένα σημαντικό στοιχείο που δοκιμάστηκε το βράδυ του Σαββάτου αφού ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο με την συνεχή βροχόπτωση το έργο των ποδοσφαιριστών δεν έγινε δυσκολότερο αλλά το αντίθετο. Δεν είναι τυχαίο πως ακόμα και μετά το τέλος της αναμέτρησης οι Πειραιώτες είχαν μείνει εντυπωσιασμένοι από την κατάσταση του “Γεντί Κουλέ” και το πόσο πολύ άλλαξε ολόκληρο το γήπεδο σε σχέση με την τελευταία επίσκεψη τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook