Το 3-4-3 του Ατρομήτου και ο άξονας του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ για πρώτη φορά στην φετινή σεζόν θα αντιμετωπίσει ομάδα στο “Γεντί Κουλέ” που παίζει με τρεις στόπερ και το μεγάλο ζήτημα είναι πως θα λειτουργήσει ο άξονας του.

Επί Παράσχου ο Ατρόμητος παρατάσσεται μόνιμα με τριάδα των στόπερ. Η συνηθισμένη τριάδα που ξεκινάει στην άμυνα της ομάδας του Περιστερίου είναι οι Στρούγγης, Χατζηισαΐας και Παπαδόπουλος. Το 3-5-2 του Ατρομήτου είναι ένα στοιχείο που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ και το πως θα αντιδράσουν οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια. Το ζήτημα είναι λοιπόν πως ο ΟΦΗ θα καταφέρει να αντιδράσει σε μια άμυνα που αφενός παρότι γυρίζει σε πεντάδα όταν αμύνεται που η οποία όμως δέχεται γκολ σε κάθε παιχνίδι όπως και χαρακτηριστικό είναι το παιχνίδι με την Λαμία.

Με τον Ατρόμητο να φορτώνει τον άξονα με τους τρεις στόπερ και τα μπακ που συγκλίνουν προς τον άξονα, Μεγιάδο και Γαγιέγος έχουν αρκετή δουλειά στις επανακτήσεις της μπάλας αλλά κυρίως στο τρανζίσιον παιχνίδι και στο πως θα εκμεταλλευτεί την έλλειψη ταχύτητας και κυρίως την πολύ κακή κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι κεντρικοί αμυντικοί του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook